Wordt onze vriend en help mee

Je vraagt je misschien af waar deze pagina voor nodig is, feit is dat er al jaren dagelijks veel tijd zit in het maken en bijhouden van dit platform. Het begon ooit als een klein initiatief maar omdat het platform vanaf het eerste moment heel hard groeide kwamen er steeds meer vragen van bezoekers naar nieuwe onderwerpen bij. De oproepen van bezoekers om nieuwe contacten te vinden.. de datingpagina.. de boek-vermeldingen... de borrels.. het helpt iedereen enorm maar zorgt ook voor een ongelooflijke hoeveelheid werk. Als je vriend wordt van kinderloosleven.nl zorg je ervoor dat dit platform kan blijven bestaan en kun je meteen ook onbeperkt van alle niet-commerciele faciliteiten van dit platform gebruik maken.

Steun je ons en/of wil je gebruik maken van alle faciliteiten?

Steun ons en wordt vriend voor maar € 10,- per jaar, hiervoor ontvang je dan ook ieder kwartaal onze nieuwsbrieven met o.a. nieuwe feiten en weetjes over kinderloosheid en kun je gebruik maken van alle faciliteiten van dit platform (plaatsen van en reageren op oproepen , borrels , blogs en verhalen ...).

Als je op onderstaande button klikt opent er een nieuw emailbericht waarin je ons laat weten dat je een vriendschap wilt starten. Wij informeren je dan over de te volgen stappen. Wil je een vrije donatie doen? Daar zijn wij natuurlijk ook super blij mee! Laat dit dan even weten via onderstaande knop.

* Let op; zakelijke exposure uitgesloten, zie hiervoor de mogelijkheden op de pagina "adverteren".

 

 

Adverteren/sponsor worden

Voor commerciele vermeldingen (praktijk op de "hulp" sectie / uw boek / event ed) op dit platform vragen wij een kleine biijdrage. Hiervoor krijgt u een vermelding op de pagina van uw keuze en wordt evt. uw logo opgenomen op de homepage onder het kopje "sponsoren".

Ons platform wordt door gemiddeld 24.684 unieke bezoekers per maand bekeken, maandelijks door landelijke media benaderd/genoemd en daarnaast hebben wij ook veel bezoek via onze facebookpagina (laat u niet leiden door het aantal likes/vrienden want velen willen anoniem blijven). Een sponsorship is dus zeker de moeite waard!

 

 

Partnership

Geïnteresseerd in een verdergaande sponsoring? Neem gerust contact op en laat ons weten waar u aan denkt.

 

- super bedankt voor je vriendschap –