agenda & Events


Cabaret & High Tea ‘Moederziel Marleen’

Datum: 12 mei 2019

Locatie: Theater Pantalone in IJsselstein

Link om aan te melden: www.moederzielmarleen.nl

 

Moederdag kan best een rotdag zijn als je graag moeder was geworden. Daarom heeft cabaretier én ongewenst kinderloze Marleen Bekker een bijzondere middag georganiseerd. Ze speelt haar cabaretvoorstelling ‘Moederziel Marleen’, je krijgt een overheerlijke high tea en ze komt naderhand de foyer in om als cabaretier én soortgenoot met je na te praten. Maak dit jaar van Moederdag een heerlijke dag met Cabaret & High Tea ‘Moederziel Marleen’!

 

Retraite workshop Italië 'Samen verder'

datum: 23-27 april 2019

 

Waarom Italië? Om even letterlijk afstand te nemen. In de rustieke agriturismo Carincone krijgen jullie in een prachtige omgeving samen en individueel alle rust en aandacht door middel van gezamenlijke gesprekken, persoonlijke gesprekken en meditatie (mindfulness).

Deze retraite/workshop is van 23-27 april 2019 en vervolgens weer eind september.

 

Borrel kinderloosleven.nl

datum: later te bepalen - locatie : idem

 

Na succesvolle borrels in Rotterdam , Breda , Amsterdam en Den Bosch is er een landelijke borrel op komst! Dus... vind je (of jullie) het leuk om in contact te komen met andere kinderlozen? Deze borrels zijn altijd heel laagdrempelig en zeer makkelijk toegankelijk, de kosten van de drankjes zijn voor eigen rekening dus heb je de kosten zelf in de hand! Alleen een gezellig humeur en een beetje lef heeft voor velen de deuren geopend naar nieuwe contacten en veel herkenning!

Meld je nu alvast aan! De exacte locatie en datum wordt later en na aanmelding persoonlijk bekendgemaakt.

 

Kinderloosleven.nl "Let's celebrate the summer" borrel

datum: 22 augustus 2018

locatie : Oosterhout

tijd : vanaf 19:30 uur

 

Terwijl alle gezinnen nog met vakantie zijn vieren wij de zomer! Op 22 augustus is er weer een kinderloosleven-borrel voor alle nieuwe en huidige vrienden van het platform! Dus... vind je het leuk om in contact te komen met andere kinderlozen? Meld je dan nu hieronder via email aan! Lukt dit niet? E-mail ons dan even op email@kinderloosleven.nl

 

Theatervoorstelling "Soms sneeuwt het in april"

datums: 20 april en 8 mei 2018

 

Theatervoorstelling van Viève Buijs over een leven zonder kinderen, de gynaecoloog in het IVF proces, en de feestjes en pretparken vol kinders. En intieme voorstelling met live muziek plus de nodige humor over veerkracht, loslaten en de (on)maakbaarheid van het leven. 

Nog te zien op vr 20 april en dinsdag 8 mei in Museum Hilversum
Adres: Kerkbrink 6, Hilversum. Aanvang: 20.00 uur, entree: € 18.
Kaartverkoop: zie www.somssneeuwthetinapril.nl of rechtstreeks via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/Sneeuw-in-april

"helemaal onder de indruk van deze ontroerende en oprechte voorstelling met een mooie balans tussen het 'zware' en het 'lichte' "
"Een prachtige weergave van wat mensen met vruchtbaarheidsproblemen op hun weg tegenkomen"
"Heerlijke humor, mooie muziek en diepe ontroering, ik heb 3 kinderen en ook ik ben geraakt."

Landelijke Freya dag

datum: 25 maart 2018

 

Informatie over dit evenement vind je op de website van Freya

Borrel regio Den Bosch

datum: 28 Januari 2018 - locatie : Den Bosch - tijd : 16:00 uur

 

Na succesvolle borrels in Rotterdam , Breda en Amsterdam is er een borrel in Den Bosch op komst! Dus... ben je een vrouw en vind je het leuk om in contact te komen met andere kinderloze vrouwen uit de buurt van Den Bosch? Meld je dan nu aan! De exacte locatie en datum wordt later en na aanmelding persoonlijk bekendgemaakt.

NB. Deze borrel wordt op eigen initiatief georganiseerd door een vaste bezoekster van dit platform en niet door www.kinderloosleven.nl Dit platform faciliteert dus alleen de aankondiging van dit event en niet de uitvoering ervan.

 

Kinderloosleven.nl borrel regio Breda e.o.

datum: 10 januari 2018 - locatie : Breda - tijd : 19:15 uur

 

Na een zeer succesvolle kinderloosleven-borrel in Breda is er een nieuwjaarsborrel voor alle nieuwe en huidige geinteresseerden! Dus... ben je een vrouw en vind je het leuk om in contact te komen met andere kinderloze vrouwen uit de omgeving van Breda en omstreken? Meld je dan nu aan!

 

Borrel regio Amsterdam

datum: 16 nov 2017 - locatie : Amsterdam - tijd : 19:15 uur

 

Na succesvolle borrels in Rotterdam , Breda en Amsterdam is er een vervolg-borrel in Amsterdam! Dus... ben je een vrouw en vind je het leuk om in contact te komen met andere kinderloze vrouwen uit de buurt van Amsterdam? Meld je dan nu aan! De exacte locatie wordt later en na aanmelding persoonlijk bekendgemaakt.

NB. Deze borrel wordt op eigen initiatief georganiseerd door een vaste bezoeker van dit platform en niet door www.kinderloosleven.nl Dit platform faciliteert dus alleen de aankondiging van dit event en niet de uitvoering ervan.

 

Landelijk Freya event

datum: 4 nov 2017

 

Informatie over dit evenement vind je op de website van Freya

Borrel regio Amsterdam

datum: 16 okt 2017 - locatie : Amsterdam - tijd : 19:15 uur

 

Na een zeer succesvolle kinderloosleven-borrel in Rotterdam en Breda is er veel vraag naar een borrel in regio Amsterdam! Dus... ben je een vrouw en vind je het leuk om in contact te komen met andere kinderloze vrouwen? Meld je dan nu aan!

NB. Deze borrel wordt op eigen initiatief georganiseerd door een vaste bezoeker van dit platform en niet door www.kinderloosleven.nl Dit platform faciliteert dus alleen de aankondiging van dit event en niet de uitvoering ervan.

 

Kinderloosleven.nl borrel regio Breda

datum: 2 aug 2017 - locatie : Oosterhout - tijd : 19:15 uur

 

Na een zeer succesvolle kinderloosleven-borrel in Rotterdam is er veel vraag naar een borrel in regio Breda! Dus... ben je een vrouw en vind je het leuk om in contact te komen met andere kinderloze vrouwen? Meld je dan nu aan!