José Welten Praktijk voor Coaching & Begeleiding

In mijn praktijk begeleid ik vrouwen, mannen, paren en groepen rondom allerlei privé -en werk gerelateerde levensthema’s. Gedurende mijn leven heb ik vaak met mensen gewerkt rondom gevoelens en kwetsbare onderwerpen die te maken hebben met ‘kinderen krijgen, ‘kinderen opvoeden’, ‘géén kinderen krijgen of hebben’ en ‘kinderen verliezen’.
Profiel José Welten (1965)

Werken met mensen die op weg zijn om, met hun onvervulde kinderwens of bewuste kinderloosheid,  hún leven ten volle te léven, boeit me omdat er dan contact is met het verlangen om te leven vanuit de eigen bron. Het is hartverwarmend om, ondanks alle pijn en ongemakken die mensen moeten verduren, steeds weer getuige te mogen zijn van het menselijke vermogen om te helen, momenten van geluk te ervaren en (zélf) liefde toe te laten.

Ik help mensen op weg bij het overwinnen van belemmeringen om ‘maskers af te zetten’. Vanuit oprechte betrokkenheid win ik meestal snel vertrouwen en komt er ruimte voor het hele  levensverhaal. Zo komen ook diepere betekenissen van een leven met een onvervulde kinderwens en redenen die ten grondslag liggen aan bewuste kinderloosheid aan bod.  

Als (jongste) dochter van ouders met een gezin met zes kinderen heb ik besef van plek, ben ik bewust van eigen levensthema’s en bekend met de impact van verlies en rouw. Sinds mijn 25e ben ik moeder. De vader van ‘onze’ zonen is mijn levenspartner.

Mijn inzicht in menselijke verhoudingen en orde in (familie)systemen kan ik goed gebruiken in het omgaan met cliënten met verschillende maatschappelijke posities.

Contactgegevens