Wordt onze vriend en help mee

Je vraagt je misschien af waar deze pagina voor nodig is, feit is dat er al jaren dagelijks veel tijd zit in het maken en bijhouden van dit platform. Het begon ooit als een klein initiatief maar omdat het platform vanaf het eerste moment heel hard groeide kwamen er steeds meer vragen van bezoekers naar nieuwe onderwerpen bij. De oproepen van bezoekers om nieuwe contacten te vinden.. de datingpagina.. de boek-vermeldingen... de borrels.. het helpt iedereen enorm maar zorgt ook voor een ongelooflijke hoeveelheid werk. Als je vriend wordt van kinderloosleven.nl zorg je ervoor dat dit platform kan blijven bestaan en kun je meteen ook onbeperkt van alle faciliteiten van dit platform gebruik maken.

Steun je ons en/of wil je gebruik maken van alle faciliteiten?

Steun ons en wordt vriend voor maar € 10,- per jaar, hiervoor ontvang je dan ook ieder kwartaal onze nieuwsbrieven met o.a. nieuwe feiten en weetjes over kinderloosheid en kun je gebruik maken van alle faciliteiten van dit platform (plaatsen van en reageren op oproepen , borrels , blogs en verhalen maar ook dating...).

 

Als je op de button hiernaast klikt (op een telefoon staat de knop hieronder) opent er een nieuw e-mailbericht waarin je ons laat weten dat je onze vriend wil worden. Wij informeren je dan over de te volgen stappen.

* Let op; zakelijke exposure uitgesloten, zie hiervoor de mogelijkheden op de pagina "adverteren".

 

- super bedankt voor je vriendschap –